"Het succes van jouw bedrijf hangt af van kwaliteit die jouw medewerkers voor jou leveren"

Thijs Holkers

ONS TEAM

Ons team bestaat uit twee. Twee met een gedeelde passie, twee die samen één doel delen, twee met elk een eigen visie die elkaar versterken. 

Mijn naam is Thijs, vitaliteitsspecialist en eigenaar van Skillz. 

Om het beste uit jezelf en jouw medewerkers te halen is er bewustwording nodig en vooral Skillz. 
Skillz om nieuw gedrag aan te leren, om beter te presteren, om beter om te gaan met werkdruk en om beter leiding te kunnen geven aan werknemers. 

Al bijna tien jaar coach ik ondernemers, leidinggevenden en werknemers. 
Doormiddel van programma’s en één op één coaching. Ik maak men bewust van hun gedrag, de effecten van hun gedrag op zichzelf, op anderen en op hun omgeving. Daarna geef ik ze tools en vaardigheden die nodig zijn om gedrag te veranderen. Mijn kennis en ervaring van het coachen en interim opdrachten binnen bedrijven zorgen ervoor dat ik de juiste vragen kan stellen, zodat men zelf tot het juiste antwoord kan komen. 

Ik sta bekend om mijn openheid, eerlijkheid, no-nonsense aanpak met een beetje humor tussendoor. De kracht voor mij zit in de interactie en het openstellen van mensen en hun gedachten/mening. Hierdoor komen we verder en bereiken we resultaat. 

Wil jij meer kennis en vaardigheden? Wil jij die volgende stap maken met jouw team? Dan kan ik jou verder helpen.

LinkedIn Thijs

Mijn naam is Bjorn,
coach bij Skillz. 

Kom je bij mij? Dan laat ik je nadenken over jouw vragen en geef ik je de tijd om deze zelf te beantwoorden. Samen gaan wij aan de slag. Eén op één, zowel binnen als buiten. Praten en bewegen vanuit een rustige situatie, sparren over daar waar jij tegenaan loopt of over dat wat jij wilt veranderen. 

Mijn kracht is het luisteren, de juiste vragen stellen en niet bang zijn om je aan te spreken op jouw gedrag. Ik behandel mensen alsof ze zijn wat ze zouden willen zijn, en help hen te worden wat ze kunnen zijn. 

Door mijn creativiteit, verbeelding, overtuiging en gevoeligheid breng ik jou en jouw leven weer in balans. Mijn doel is om een beweging te creëren en iets dat krom is weer recht te maken, of dit nu klein of groot is. 

Mijn interesse in lichaam en geest, en de samenwerking tussen beide, zorgt ervoor dat ik altijd blijf ontwikkelen en studeren. Momenteel ben ik bezig mijn ‘Bachelor in Sport Science’ te halen aan de HAN University of Applied Sciences. 

Wordt het tijd om aan jezelf te werken? Tijd voor een volgende stap? Ik help je verder. 

LinkedIn Bjorn